Voorwoord

Schuttelaar & Partners is het communicatie- en adviesbureau dat is gespecialiseerd in gezondheid en duurzaamheid. Wij zijn ervan overtuigd dat de wereld duurzamer en gezonder moet en kan worden. Maatschappelijke technologie kan daarbij een grote rol spelen. Om de grote vraagstukken waar de wereld nu voor staat op te lossen, is het noodzakelijk op een transparante manier samen te werken.

Sinds 1995 bieden we strategisch advies en communicatie-oplossingen op het terrein van voeding, gezondheid, technologie, landbouw, maatschappelijk verantwoord ondernemen en consumentengedrag. Onze klanten lopen uiteen van het bedrijfsleven, de overheid, NGO’s en wetenschappelijke instituten.

We dragen zowel strategische als praktische oplossingen aan. Daarnaast verzorgen we ook de creatieve uitvoering, zowel op papier als op het scherm. Onze gedrevenheid combineren we met betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak. Op die manier willen we verantwoord zaken doen, vertrouwen wekken en klanten verder helpen.

Ons bureau heeft een groot nationaal en internationaal netwerk. Daardoor signaleren we trends en helpen wij klanten die optimaal te benutten. We opereren naast de hoofdvestiging in Den Haag, ook vanuit Wageningen, Amsterdam en Brussel.

Een korte introductiefilm over Schuttelaar & Partners.

Schuttelaar & Partners besteedt uiteraard veel aandacht aan duurzaamheid en gezondheid binnen het bedrijf. Zo werken we klimaatneutraal en gebruiken we energiezuinige apparatuur. Ook promoten we bij onze medewerkers een gezondere levensstijl. Door ons MVO-beleid zijn we niet alleen gezonder en duurzamer, we leren er veel van. Onze eigen ervaring dragen we uit aan anderen. In dit verslag geven we inzicht in de belangrijkste activiteiten van 2012.

Ad Nagelkerke, Edwin Hecker, Rutger Schilpzand, Ronald Hiel, Joost Schuttelaar, Suzanne van der Pijll & Marcel Schuttelaar

MVO Verslag 2013 MVO Verslag